Nya forskarrön visar att solariesolning ger D-vitamin. Att inte sola kan därmed vara farligt. Det beror på att brist på solljus, från solen eller från solarium, kan ge upphov till D-vitaminbrist. Och D-vitamin motverkar många cancerformer men även andra sjukdomar. Det är ny forskning som kommit fram till detta. UV-B-ljuset i solstrålningen och från solariernas ljusrör krävs för att kroppen själv ska bilda det D-vitamin som behövs. D-vitamin i kosten räcker inte för att tillogodose kroppens behov. Om man inte äter åtskilliga kilo ål och makrill varje vecka…

Hos oss solar ni i den modernaste bädden med den senaste tekniken. Städning sker flera gånger per dag och rörbyte görs alltid i tid för att garantera högsta effekt vid varje solning. Alltid ny och fräsch liggskiva som du enket disinfekterar för en ren och fräsch solstund .

Våra Luxura X7 solarium på Forever20 Laser Beauty Center är marknadens mest effektiva solarium och med sin ergonomisk bädd ger hittills oöverträffad liggkomfort. Utrustade med 38 st 160W rör och 3 HP-lampor( mot ansikte), MP3 koppling så du kan ansluta din egna musik till surround systemet med subwoofer.