Princess®

Rynkreducering
Veck och rynkor i huden orsakas av naturligt åldrande, solljus och rökning. Tyngdkraften under dagen och trycket mot ansiktet under sömn bidrar ytterligare till uppkomsten av linjer i ansiktshuden.

Princess® är hudfillers baserade på det naturliga ämnet hyaluronsyra. Produkterna används för att snabbt och smidigt släta ut ytliga till djupa rynkor, samt för att öka läpparnas fyllighet. Princess® ger dig ett omedelbart resultat som varar i flera månader. Att använda Princess® är ett lätt sätt att känna sig ung och fräsch under en lång period.

En behandling med Princess® tar oftast inte mer än 15 till 20 minuter. Före behandlingen berättar terapeuten om produkten och förklarar hur behandlingen går till. Terapeuten tar noggrant reda på dina önskemål och dokumenterar din behandling inför kommande besök. Det är viktigt att du berättar för din terapeut om eventuella tidigare behandlingar och om du har några speciella allergier. Princess® injiceras under huden med hjälp av en tunn nål. Behandlingen lämnar inga ärr eller synliga märken i huden.

Mer Information