Vad är Princess®?
Princess® är en naturlig, ren och klar gel som används för att korrigera och forma ansiktsrynkor och veck och för att bygga upp läppar. I Princess® produktserie ingår två produkter för kosmetisk rynkutfyllnad, Princess® smooth och Princess® ease. Produkterna består av den naturliga substansen hyaluronsyra.

Varför skall jag välja Princess®?
Princess® tillverkas av naturlig hyaluronsyra som är väldigt lik kroppens egen hyaluronsyra. Produkten är helt svensktillverkad och håller mycket hög kvalitet tack vare en noggrann kvalitetskontroll. Princess® är en pålitlig produkt som tolereras väl av din hud och är lätt för terapeuten att arbeta med.

Vad är hyaluronsyra?
Hyaluronsyra är en sockermolekyl som finns naturligt i den mänskliga kroppen. Hyaluronsyrans uppgift i huden är att hålla den fuktig, ge volym och att bidra till bildandet av ny vävnad. Hyaluronsyran i huden bryts ner med åldern och därmed förlorar huden sin ungdomliga spänst och lyster. Princess® produktserie har till uppgift att fylla ut och återge hudens spänst och volym. Hyaluronsyra har använts inom läkemedelsbranschen under 40 år och är en väl beprövad produkt som ofta används inom ögonkirurgi, hudvård och vid knäledsbesvär.