Fettreducering

Nu finns en ny revolutionerande behandlingsmetod för dig som vill gå ner i vikt. Fettreducering med laser är lösningen för den som inte svarar på diet eller träning. Den har även visat positiva resultat på olika människor och hudtyper. Behandlingen förbättrar cirkulationen i kroppen, Lymfdränage samt ökar förbränningen.

Eftersom fetcellerna släpper ifrån sig innehållet minskas de direkt efter behandlingen, vilket gör att resultatet kan mätas omedelbart efter 1 behandling.

Behandlingseffekter:

Är behandlingen säker och hur känns den?
Behandlingen är bekvämt avslappnande och helt smärtfri. Man kan känna en svag värme-utveckling från behandlingsplattorna.

Hur kommer fettet ut ur kroppen?
Fetter som har smälts av behandlingen kommer ut ur kroppen via lymfsystemet. För att uppmuntra kroppen att påskynda utrensningen av fettet rekomenderas du att motionera i någon form efter behandlingen samt öka ditt vatten intag.

Vad ska jag tänka på efter behandlingen?
Efter behandlingen kan Du återgå till dina normala aktiviteter. Tänk gärna på att vara mer aktiv och dricka mycket vatten, för att hjälpa din kropp att fortare rensa ut fettet som har smälts av behandlingen och rensa ut slaggprodukter. Oavsett vilken fettreduceringsmetod man väljer för en vikt eller omfångsminskning ska man tänka på att ha en god livsstil med bra kost och motionsvanor för ett hållbart resultat.

Hur lång tid tar en behandling?
Vanligtvis en timme varierar beroende på vilken del av kroppen som skall behandlas. Därefter är det viktigt att man omgående motionerar för att kroppen ska kunna förbränna det nyligen frigjorda fettet. Om patienten inte motionerar tillräckligt direkt efter behandling, finns risk att det frigjorda fettet återlagras i kroppens tomma fettceller.

Hur länge kommer resultaten att hålla?
Så länge man fortsätter att hålla sin vikt och hålla goda kost och motionsvanor, så kommer resultaten också att hålla.