Cellulitbehandling

irka 90% av alla kvinnor har problem med celluliter och koppningar i huden runt rumpa, lår och midja. Anledningen till att ojämnheter uppstår i huden beror på oregelbunden fördelning av fett i underhuden, förtätad bindväv och dålig blodcirkulation.

Den minskade blodcirkulationen bidrar till en ansamling av metaboliska slaggprodukter, försämring av ämnesomsättningen samt förtätning av bindvävnaden. Elasticiteten försämras och förhårdnader kan uppstå i vävnaden. Detta resulterar i områden med fettan-samlingar och celluliter som inte svarar på kroppslig träning eller strikt diet.

LPGbehandling är en överlägsen metod för att reducera celluliter, ärr , kroppsskulptera och ge Dig en slätare, spänstigare hud samt lindra muskel och ledvärk. Du får en välgörande bindvävsmassage, ökad blodcirkulation och syretillförseln förbättras till kroppens celler. Ökar lymfdräneringen och driver ut slaggprodukter, toxiner och överflödig vätska ur kroppen. Under behandlingen bär du en helkroppstrumpa. Metoden är en icke-kirurgisk och smärtfri massage som förbättrar blodcirkulationen, ökar lymfdräneringen och förbättrar hudens kondition från topp till tå.

Varje behandling tar ca 35 minuter och resultatet kan ses redan efter ca 6 gånger. Antalet behandlingar är individuellt och beror på kroppstyp, fysik och kostvanor. Kontinuitet och egen insats i form av kost och motion är viktiga för att resultatet ska bibehållas. Behandlingen passar både män och kvinnor